MASTERS U PARIZU

Nervozni Đoković svađao se s gledateljima, a jednog je i degutantno psovao

02.11.2023 u 23:31

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu nakon što je u tri seta svladao Nizozemca Tallona Griekspoora rezultatom 4:6, 7:6, 6:4

U drugom gemu prvog seta Đoković je oduzeo servis Griekspooru, da bi se Nizozemac vratio u sedmom gemu, a onda u devetom iskoristio četvrtu break loptu i drugi put oduzeo servis srpskom tenisaču. Potom je servirao za set i poveo 1:0.

Griekspoor je s dobrom igrom nastavio i u drugom setu pa je u prvom gemu imao break priliku, ali ostala je neiskorištena. Đoković mu se odužio u sljedećem gemu, kada nije iskoristio tri break lopte. U devetom gemu Nizozemac je ponovno došao u priliku oduzeti servis Srbinu, ali propustio je dvije break lopte, pa je o pobjedniku drugog seta odlučivao tie-break. Đoković je bio siguran i izjednačio je na 1:1.

Đoković je u petom gemu trećeg seta oduzeo servis svom protivniku, a u sedmom gemu je propustio šansu za novi break, da bi se Griekspoor vratio već u sljedećem gemu, nakon čega su gledatelji izviždali srpskog tenisača. Đoković im je uzvratio nevjerojatnom reakcijom.

Ironično im je pljeskao, tražeći da mu zvižde još jače. Ipak, ni to ga nije poremetilo te je u sljedećem gemu dokazao da je najbolji kada je najteže.

A da je Đoković bio prilično nervozan, bilo je jasno nakon situacije kada mu je netko pri njegovom servisu doviknuo nešto s tribina. Đoković se okrenuo prema galamdžiji i tako ga ispsovao da je sramotno citirati njegove riječi. A lako ih možete pročitati s usana OVDJE.