mlada nada

Neočekivani transfer na Maksimiru; sin latvijske premijerke potpisao za Dinamo

24.02.2024 u 12:49

Bionic
Reading

Matiss Silinš (17) novi je igrač Dinama! Jedan je od najvećih talenata latvijskog nogometa svoje generacije, standardni U-17 reprezentativac, a ujedno i sin aktualne latvijske premijerke Evike Siline

Latvijski klub FS Metta je na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama potvrdio odlazak svog igrača Matissa Siliniša (17) u Dinamo, a oglasio se i mladi nogometaš.

'Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima se zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili', napisao je Silinš i dodao:

'Dobio sam veliku priliku za napretkom u Dinamu, siguran sam kako ću u novom klubu ostvariti svoje odavno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i ljudima iz kluba na vremenu koje smo zajedno proveli na terenu i izvan njega.'

Oglasila se i Matissova majka, aktualna premijerka Latvije Evika Silina (48), koja je na svom Instagram profilu na svemu zahvalila svim trenerima u omladinskoj školi Mette, kao i predsjedniku kluba Girtsu Mihelsonsu te svom sinu poželjela puno sreće u novoj avanturi u Dinamu.