inter ga razočarao

Nakon blistave karijere u Laziju, Manchester Cityju i Romi, sada je pred vratima Crvene zvezde

24.12.2021 u 22:30

Bionic
Reading

Bivši reprezentativac Srbije i nogometaš Intera, 36-godišnji Aleksandar Kolarov, od zimskog prijelaznog roka moći će birati novi klub

Srpski nogometaš povezivao se s nekoliko drugih klubova, ali je na kraju prihvatio ponudu Intera i odlučio je ostati na Giuseppe Meazzi, iako se sada pokazalo da mu to i nije bila najmudrija odluka.

Naime, Kolarov je u dosadašnjem dijelu sezone na četiri utakmice igrao tek 43 minute i jasno je da ne može biti zadovoljan svojim statusom (op.a. prošle sezone igrao je u sedam prvenstvenih utakmica i skupio 380 minuta na terenu) u momčadi Intera, gdje su mu suigrači i naši Ivan Perišić te Marcelo Brozović.

Talijanski mediji pišu da Kolarov želi već u siječnju napustiti Inter, te da mu Crno-plavi u tom slučaju neće stvarati probleme, te će oni na kraju najvjerojatnije postići dogovor o sporazumnom prekidu suradnje.

Špekulacije o tome gdje bi Kolarov mogao nastaviti karijeru su počele, a on se navodno već odlučio na povratak u Srbiju.

Kako pišu tamošnji mediji, Kolarov je u pregovorima s Crvenom zvezdom, te je trenutno najrealnija opcija da iskusni nogometaš zaigra u dresu kluba s Marakane.

Kolarov se i ljetos povezivao sa Zvezdom, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Ipak, Zvezda je ponovo pokazala interes, te sada Kolarov očito nema dvojbi oko svog povratka u Srbiju.

Ovaj 36-godišnji nogometaš ponikao je u akademiji Zvezde, a u Srbiji je igrao za Čukarički i OFK Beograd. U karijeri je igrao još za Lazio, Manchester City i Romu.