UFC-OV SPEKTAKL

Najbolji gladijatori svijeta napokon u Kini!

05.11.2012 u 14:24

Bionic
Reading

UFC napokon stiže u Kinu! Dobro, možda se ne radi tehnički o Kini, no i kineska administrativna regija Macau će poslužiti. Povijesnu priredbu na kojoj će u glavnom meču nastupiti Rich Franklin i Cung Le pogledajte u subotu 10. studenog na Fight Channelu

Za ovu posebnu prigodu američka promocija je sastavila doista sjajan popis borbi koji je prilično natrpan azijskim borcima.

Takanori Gomi, Kyung Ho Kang, Yasuhiro Urushitani, Riki Fukuda, Takeya Mizugaki i Huyng Gyu Lim, imena su koja će izazvati naviše interesa.

Jeste li znali?

Rich Franklin je profesor matematike koji je predavao u jednoj američkoj srednoj školi.

Cung Le je do sada glumio u 12 filmova uključujući i poznate naslove poput Takkena.

Ipak, uz glavne zvijezde priredbe, domaća publika će najviše ludovati kada u kavez uđe najbolji kineski borac Tiequan Zhang koji će se suprotstaviti jednako egzotičnom Guamcu Jonu Tucku.

Kada se govori o glavnoj borbi večeri, onda valja naglasiti da je Rich Franklin bivši UFC-ov prvak koji je najavio skorašnju mirovinu, a njegov jednako legendarni protivnik i glumačka zvijezda Cung Le takođen nije daleko od konačnog vješanja rukavica o klin.

Obojici je nastup u Macau jedna od posljednjih prilika da se dokažu na najuglednijoj mogućoj borilačkoj pozornici pa ne sumnjamo da će ići 'do kosti' i pružiti spektakularnu borbu.

Upravo zbog toga nikako nemojte propustiti oko tri sata vrhunskog borilačkog programa UFC on Fuel 6 priredbe koja kreće u 15 sati u subotu, 10. studenog.