LEGENDA NA KLUPI

Može li ova ponuda uvjeriti Luku Modrića da odustane od Reala?

05.02.2024 u 09:37

Bionic
Reading

Dok Florentino Perez ne 'podvuče crtu' i objavi želi li Luku Modrića zadržati u Realu, jer znamo da je hrvatskom reprezentativcu to jedina želja, do tada ćemo morati prenositi svakakve objave vezane uz Modrićev nastavak karijere

Vjerujemo da je i Luki Modriću zanimljivo svakog jutra pogledati gdje će nastaviti karijeru. Od Reala do brojnih saudijskih klubova, Intera iz Miamija... To mu ide na čast, jer i s 38 godina igra na najvišem nivou, zbog čega bi ga mnogi klubovi željeli vidjeti u svojim redovima.

A ovog ponedjeljka osvanula je još jedna luda kombinacija.

Naime vodeća momčad turske Prve lige, ustvari nominalno drugoligaš, a riječ je o Eyüpsporu, klubu iz Istanbula, poslat će ponudu Modriću.

Jedini uvjet koji se mora ispuniti jest da Eyüpspor i na kraju sezone bude prvak, odnosno da izbori nastup u Süper Lig.

Na klupi ovog ambicioznog kluba sjedi Arda Turan, jedan od najboljih turskih nogometaša, koji je od 2011. do 2018. godine igrao u Španjolskoj, prvo za madridski Aletico, a potom i za Barcelonu. Igrajući za katalonski klub dijelio je svlačionicu s Ivanom Rakitićem.

Naravno, dogodi li se ovakav rasplet, odnosno ostvari san čelnika ovog kluba osnovanog 1919. godine, Turan će dobiti veliki budžet i Modrić bi trebao biti samo 'šlag na tortu', odnosno pokušali bi dovesti još neke sjajne igrače.

Standings provided by Sofascore