POVRATAK VELIKANA

Luca Toni zabio premijerni gol po povratku u Fiorentinu

08.09.2012 u 10:28

Bionic
Reading

U petak je Fiorentina u prijateljskom ogledu s 4-0 pobijedila Al-Nasr, klub iz Dubaija gdje je baš Toni igrao zadnjih mjeseci. No, Toni se odlučio vratiti u domovinu, a igranje protiv svog donedavnog kluba je okrunio pogotkom

Luca Toni, 35-godišnji talijanski nogometaš, zabio je prvi pogodak od povratka u Fiorentinu, klubu gdje je igrao od 2005. do 2007. godine, prije no što je otišao u minhenski Bayern...

U petak je Fiorentina u prijateljskom ogledu s 4-0 pobijedila Al-Nasr, klub iz Dubaija gdje je baš Toni igrao zadnjih mjeseci. No, Toni se odlučio vratiti u domovinu, a igranje protiv svog donedavnog kluba je okrunio pogotkom.

Recimo da je tijekom karijere Toni igrao za čak 12 talijanskih klubova, ali je Fiorentina prva momčad u kojoj će igrati po drugi put. Imao je nekadašnji talijanski reprezentativac sjajnu statistiku u prvom razdoblju boravka u Fiorentini. U 67 prvenstvenih utakmica je postigao čak 47 pogodaka.

Klub iz Toskane je u novu sezonu Serije A krenuo s domaćom pobjedom protiv Udinesea 2-1, te porazom u gostima kod Napolija, također 2-1.