STRADAO GLEŽANJ

Lovren miran, trener zabrinut za njegovu ozljedu

20.01.2014 u 10:44

Bionic
Reading

Dejan Lovren je kod Sunderlanda zabio sjajan gol za 'svece', no kraj dvoboja donio mu je ozljedu zbog koje je morao biti iznesen s terena

Lovren je Sunderlandu za 0:2 zabio svoj drugi gol u Premiershipu (nakon pogotka za pobjedu na Anfieldu) i činilo se da će hrvatski reprezentativac, koji je odabran u idealni sastav polusezone Premiershipa, imati dan kojega će se rado sjećati. No, Sunderland je do kraja izjednačio na 2:2, a Lovren je u 88. minuti iznesen s terena zbog ozljede gležnja.

Lovren nije sklon ozljedama, a u posljednjih godinu dana mučio se jednom. U travnju je također bio ozlijedio gležanj i vratio se već pet dana kasnije. Kamo sreće da sada epilog bude sličan, a Lovren je putem facebooka navijačima poručio:

Hvala svima na čestitkama i na porukama podrške. Noga je uredu, uskoro se vraćam na teren.

Ipak, trener 'svetaca' Mauricio Pochettino puno je oprezniji po pitanju duljine pauze svog najboljeg braniča.

'Vidjelo se da su obojica (ozlijeđen je i Gaston Ramirez) u velikoj boli, a za konkretnije najave moramo pričekati da im splasnu otekline kako bi mogli ići na snimanje.'

Dejan bi mogao na pregled ići već danas, a u Engleskoj analizirajući ovu temu napominju kako Southampton ima jednu od najboljih liječničkih službi u Premiershipu i kako su Lovren i ramirez u jako dobrim rukama. Pred svecima su dvije domaće utakmice, u subotu igraju dvoboj FA cupa protiv Yeovilea, dok idući utorak očekuju vodeću momčad lige Arsenal.