Logo (1)

Ep u rukometu 2020.

Lino Červar najavio pohod na finale pa se osvrnuo na stanje ozlijeđenog Igora Karačića koji je šepajući napustio teren

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 22.01.2020 18:02
  • Objavljeno 22.01.2020 u 18:02
Bionic
Reading

Nakon utakmice sa Španjolskom izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar dao je svoje viđenje susreta

Hrvatska rukometna reprezentacija remizirala sa Španjolskom. Nakon prave drame svoje je višenje ponudio izbornik Hrvatske Lino Červar koji je prokomentirao ovaj susret i najavio ono što slijedi, a osvrnuo se i na ozljedu Igora Karačića koji je šepajući napustio teren.

  • +27
Hrvatska - Španjolska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Jako mi je žao Karačića koji je jako vukao danas, posebno na početku. Dobra je stvar to što su igrači iz drugog plana napravili ovaj preokret i uspjeli dostići minus. Kažem, žao mi je da nije pobjeda jer su se dečki stvarno borili. Pokazali smo da možemo igrati sa svima kada igramo 100 posto. Španjolci nam nisu dali gol preko 20 minuta i to je ono što je dobro', rekao je Červar nakon susreta.

Izbornik je otkrio i da je odmarao neke igrače, ali i zašto nije igrao Luka Cindrić.

'Da, čuvali su se neki igrači, ali oni koji su ušli iz drugog reda su pokazali da mogu i odigrali fantastičnu utakmicu. Ovi koji su odmarali će onda dobro odigrati u iduće dvije utakmice. Cindrića sada nisam htio staviti jer je sam rekao da je ozlijeđen pa nismo htjeli riskirati', rekao je Červar pa se osvrnuo na Karačićevu ozljedu i ono što slijedi:

'Što se tiče Karačića, moramo vidjeti koja je dijagnoza pa ću onda moći komentirati. Sada moramo vidjeti s kime ćemo igrati u polufinalu. 10 godina nismo igrali u finalu i ta statistika nije na našoj strani, ali mi razmišljamo samo o pobjedama. Polufinale je utakmica u kojoj svatko može dobiti svakoga', zaključio je Červar.

  • +26
Hrvatska - Španjolska, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal