čudi ga var

Legendarni Xavi opleo po sucima zbog Reala: Cijeli svijet je to mogao vidjeti!

22.01.2024 u 08:26

Bionic
Reading

Xavi Hernandez, trener Barcelone koji je kao o igrač tog kluba osvojio sve što se može, nije izdržao i odlučio je komentirati suđenje Real Madridu

Nakon utakmice u kojoj je Barcelona u gostima nadigrala Betis i osvojila važna tri boda, Xavi Hernandez je pomalo neočekivano odlučio komentirati suđenje. I to kad je u pitanju njihov najveći rival - Real Madrid.

>> Ancelotti ga ostavio na klupi, a Modrić donio odluku gdje želi igrati od ljeta!

Naime, glavna tema u Španjolskoj je sporni gol Viniciusa Juniora koji je Almeriji zabio rukom za 2:2, ali sucima u VAR sobi sve je bilo čisto. Na koncu je Real slavio 3:2 iako je gubio 0:2…

'Poslije utakmice s Getafeom rekao sam da postoje stvari koje nisu logične i da će biti jako teško osvojiti naslov prvaka. Danas je cijeli svijet mogao vidjeti što se dogodilo', kazao je Xavi nakon pobjede u Sevilli nad Betisom 4:2. Iako je njegova momčad osvojila važna tri boda zaostatak za Realom po njemu je mogao biti manji. Nije direktno napao suce, ali zbog ovih izjava mogao bi biti kažnjen. Još je dodao:

'No, kao što je rekao trener Almerije Garitano, ako nešto kažemo, bit ćemo kažnjeni', malo je 'stao na loptu' Xavi jer je i sam shvatio da je pretjerao.

Standings provided by Sofascore