ovo nije bilo lako

Legendarni Argentinac ovom je objavom sve šokirao: S bolom u duši i knedlom u grlu...

23.11.2023 u 21:45

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš Angel Di Marija (35) najavio je oproštaj od reprezentacije nakon Copa America koji će se od 20. lipnja do 14. srpnja iduće godine održati u SAD-u

Angel Di Maria (35), aktualni svjetski prvak, te prvak Južne Amerike i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., polako se sprema zatvoriti izuzetnu karijeru.

'S bolom u duši i knedlom u grlu opraštam se od najljepše stvari koja mi se dogodila u karijeri', napisao je Angel Di Maria na društvenim mrežama.

Argentina će na Cop Americi 2024. godine braniti naslov prvaka.

  • +6
Brazil - Argentina Izvor: Profimedia / Autor: AGIF / ddp USA / Profimedia

'Bit će to posljednji put da nosim argentinski dres', objavio je krilni igrač lisabonske Benfice.

Di Maria je za 'gauče' upisao 134 nastupa i postigao 29 golova. Prošle godine je u argentinskom dresu osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru, ima i zlato s Copa Americe 2021. godine, olimpijsko zlato iz Pekinga 2008. godine, te svjetski naslov s argentinskom U-20 reprezentacijom 2007.

Od ovoga ljeta ponovo nosi dres Benfice, kluba u koji je 2007. stigao iz Rosarija i zadržao se tri godine. Igrao je i za Real Madrid, Manchester United, PSG i Juventus.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'