poljudski mercato

Koliko stvarno vrijede 'bili tići'? Hajduk je odbio 'uvredljivu' ponudu za svog napadača...

13.01.2019 u 17:31

Bionic
Reading

Čelni ljudi Hajduka čine sve kako bi se riješili 'viška' igrača, no ne žele prodavati u bescjenje. Pokazalo se to i u slučaju napadača Saida Ahmeda Saida (25) koji je dobio ponudu s Cipra...

Ciparski prvak APOEL iz Nicosije zainteresiran je za Saida Ahmeda Saida (25) koji već neko vrijeme pokušava pronaći novi klub. I u Hajduku su spremni pustiti tamnoputog napadača iz Gane s talijanskim državljanstvom, no ne žele ga prodati za sitniš.

A baš takva je ponuda stigla s Cipra. Naime, APOEL je za Saida spreman platiti samo 200.000 eura! Na Poljudu su se samo nasmijali, ovo je stvarno uvredljivo, kako prema klubu tako i prema igraču koji je u ljeto 2016. godine stigao u redove 'bilih'. U ove tri sezone zabio je 29 golova u svim natjecanjima i sigurno je - bez obzira na promjenjivu formu - da vrijedi puno više.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961 Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Bili' ne žele pregovarati bez ponude od barem 500.000 eura, za taj su novac spremni pustiti Saida koji bi se u redovima Apoela, ako Ciprani pristanu na taj iznos, trebao pridružiti donedavnom suigraču, Grku Savvasu.