SVE MU SE OTVORILO

Kako se samo s Novakom Đokovićem našalio njegov 'krvnik'; sigurno ni srpski tenisač nije mogao sakriti osmijeh kada je pročitao ovo!

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković stigao je u Tokio gdje će pokušati osvojiti zlatnu olimpijsku medalju, a s njime se preko društvene mreže našalio Argentinc Juan Martin del Potro

Srpski tenisač u lovu je na povijesni pothvat kakav nitko nije napravio u muškoj konkurenciji. Želi u istoj kalendarskoj godini osvojiti sva četiri Grand Slama i olimpijsko zlato. Zasad je na dobrom putu, jer je pokorio Australian Open, Roland Garros i Wimbledon te su mu ostala još dva zadatka – trijumf na Igrama u Tokiju te US Open.

'Olimpijske igre i US Open najveći su mi ciljevi do kraja sezone, a bit će zahtjevni. No pun sam samopouzdanja i motiviran da predstavim Srbiju na najbolji mogući način. Žudim za medaljom u Tokiju, nadam se zlatnom, a onda ću otići u New York s ciljem da sve to upotpunim', rekao je u utorak Đoković.

  • +74
Novak Đoković osvojio Wimbledon Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

S njime se dan kasnije našalio Juan Martin del Potro, sjajni tenisač čiju su karijeru uništavale brojne ozljede. Naime, on je dva puta zaustavio Đokovića u pohodu na olimpijsko zlato, u Londonu 2012. i Riju 2016., jer je srpski tenisač već imao broncu iz Pekinga 2008.

'Gledat ću te! Ovog puta imaš šanse, prijatelju', napisao je Del Potro očito aludirajući kako njega sada nema na olimpijskom turniru.

Inače,  Đoković je ove sezone na omjeru 34-3 i veliki je favorit u Tokiju nakon povlačenja nekoliko velikih imena, uključujući Rogera Federera, Rafaela Nadala i Dominica Thiema.