KATHRIN & MARIO

Junaku Njemačke prva je u zagrljaj dotrčala prelijepa manekenka

14.07.2014 u 10:54

  • +6

Mario Goetze i djevojka Kathrin Brommel nakon finala SP-a

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Golom Marija Götzea u 113. minuti njemačka nogometna reprezentacija osvojila je Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a među prvima novom je junaku nacije čestitala atraktivna Kathrin Brommel

Naravno, fotografi na terenu odmah su došli na svoje kako bi ovjekovječili ovaj zaljubljeni par, a nedugo nakon što su fotke objavljene priča se proširila i na društvenim mrežama, uz obilje seksi fotografija prelijepe njemačke manekenke Kathrin, s kojom je Mario Götze u vezi od 2012.

Zanimljivo je spomenuti da je Njemačka u Brazilu stigla do svoje četvrte titule, prve nakon 1990, a Mario je rođen dvije godine kasnije (1992). Mladi nogometaš Bayerna, koji je početkom lipnja proslavio 22. rođendan, tako će finale na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru pamtiti cijeli život.

'Osjećaj je nevjerojatan i ne znam kako bih ga opisao. Samo sam uputio udarac i nisam znao što se događa. Kada je lopta ušla u mrežu, nisam znao što bih sa sobom. Za nas je san postao stvarnost', rekao je igrač, za kojeg je Bayern platio Borussiji Dortmund čak 37 milijuna eura.

Ali trenutak kada se na travnjak spustila i njegova Kathrin - koja se osim manekenstvom sve ozbiljnije bavi glazbom (piše pjesme, uređuje modni blog...) - ipak će mu ostati u posebnom sjećanju. Junak nacije proslavio je tako titulu prvaka svijeta i povijesni gol u produžetku u najboljem mogućem društvu.

Njemačka nogometna reprezentacija osvojila je, podsjetimo, Svjetsko prvenstvo u Brazilu. U uzbudljivom finalu na Maracani Nijemci su slomili Argentinu tek nakon produžetaka, golom Marija Götzea u 113. minuti, te tako stigli do svoje četvrte titule, prve nakon 1990.

'Ponosan sam na momčad i iznimno sam sretan zbog svega što se dogodilo u Brazilu. Svaki igrač naše momčadi zaslužan je za to i svi smo jako ponosni na to što držimo ovaj trofej pobjednika u svojim rukama', zaključio je Götze, igrač kojeg je izbornik Joachim Löw nakon utakmice prozvao 'čudesnim dječakom'.