Vikend Vatrenih by psk

Josip Juranović iskreno opisao kakvu privilegiju ima: Gledaš ga očima...

28.02.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 28-godišnji Josip Juranović, otvorio je 'sezonu' gostovanja naših nogometaša u emisiji Vikend Vatrenih by PSK u programu MAXSporta

Iako je još 2017. godine debitirao u hrvatskom dresu, Josip Juranović s nastupima je zaredao tek od studenog 2020. godine. I dosad je za Vatrene skupio većih impresivnih 34 nastupa.

Juranović je od siječnja 2023. godine igrač Union Berlina, u koji je stigao iz Celtica, a nedavno mu se u glavnom njemačkom gradu priključio i hrvatski strateg Nenad Bjelica.

Naravno, Bjelica je o Juranoviću imao samo riječi hvale, ali i objasnio je zašto hrvatskog desnog beka neko vrijeme nije bilo na terenu.

Osim što je novinara MAXSporta upoznao s kulturnim znamenitostima njemačkog megapolisa, Juranović je otkrio i kakva hijerarhija vlada u svlačionici Vatrenih.

'Jako dobro se zna hijerarhija, kad se uđe u svlačionicu Vatrenih. Kad vidite ta imena, to je jednostavno nešto neprocjenjivo. Kad pričaš s Lukom (op.a. Modrićem) gledaš ga očima za koje prije nisi ni slutio da imaš. Moraš naćuliti uši. Naravno, bio je ovdje i Lovren, sada su tu još Vida, Luka, Kova, Broz... To su takvi igrači, u najboljim klubovima na svijetu. Samo ih moraš slušati i upijati njihovo znanje, da vidiš što su oni prošli u životu. To je put kakav ti trebaš proći, da bi bio bolji čovjek, i još bolji nogometaš'.

CIJELU REPORTAŽU POGLEDAJTE U PRILOGU

Josip Juranović - Vikend Vatrenih' - reportaža Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Bilo je u 20-minutnom prilogu još mnoštvo zanimljivih odgovora, kakav je život u njemačkoj prijestolnici, kako se snašao u kultnom Unionu, i naravno što očekuje od nadolazećeg Eura? Što je odgovorio, a možete pogledati ove srijede, u reprizi Vikenda vatrenih na programu MAXSporta, od 20 sati.

Svakog utorka pratite novu emisiju 'Vikend Vatrenih' i gostovanje kod hrvatskih reprezentativaca širom Europe. U sljedećoj emisiji gost je Lovro Majer.

'Vikend vatrenih' - Josip Juranović Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel