dogovorili su se

Josip Brekalo sutra potpisuje za Hajduk! Ovo su detalji senzacionalnog transfera

27.01.2024 u 12:56

Bionic
Reading

Iako je sve još neslužbeno, talijanski mediji tvrde kako su Hajduk i Fiorentina u subotu ujutro dogovorili sve detalje oko transfera Josipa Brekala koji bi već sutra trebao doći na posudbu do kraja sezone

Podsjetimo, Dinamo je u srijedu definitivno odustao od transfera Josipa Brekala (25) iako je Fiorentina pristala na uvjete 'modrih' koji su za posudbu do ljeta trebali platiti 100.000 eura odmah, te 100.000 ako Dinamo bude prvak i još 200.000 ako uđe u skupinu Lige prvaka.

I odmah se dogodio senzacionalni preokret pa će Brekalo do kraja sezone umjesto za Dinamo igrati za - Hajduk!

Talijanski mediji tvrde kako su Hajduk i Fiorentina u subotu ujutro dogovorili sve detalje oko transfera Josipa Brekala koji bi već sutra trebao doći na posudbu!

Poznati su i detalji njegovog dolaska na Poljud - Hajduk preuzima trošak njegove plaće, a uz to će platiti i 200.000 eura naknade Fiorentini za posudbu do kraja sezone!

Josip Brekalo bi se u Splitu trebao pojaviti već sutra, u nedjelju, na dan kad na Poljudu Hajduk i Rijeka igraju 100. izdanje Jadranskog derbija!

Za našeg su nogometaša, na kojeg u Fiorentini za sada ne računaju, interes iskazali Salernitana i Bologna te grčki Olympiacos. No, Brekalo se pod svaku cijenu želio vratiti u Hrvatsku jer mu je supruga trudna.