senzacija s poljuda

Totalni preokret! Dinamo ga je odbio, pa Josip Brekalo sad dolazi u Hajduk!

27.01.2024 u 08:10

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako je definitivno propala mogućnost da Josip Brekalo dođe u Dinamo, ali je interes za povremenog hrvatskog reprezentativca sad pokazao Hajduk! Pregovori su već započeli!

Dinamo je u srijedu definitivno odustao od transfera Josipa Brekala (25) iako je Fiorentina pristala na uvjete 'modrih' koji su za posudbu do ljeta trebali platiti 100.000 eura odmah, te 100.000 ako Dinamo bude prvak i još 200.000 ako uđe u skupinu Lige prvaka. No, sramotan poraz 3:0 od Lokomotive i potencijalni odlazak trenera Sergeja Jakirovića stopirali su ovaj posao.

'Dinamo nije odgovorio Fiorentini. Iz Maksimira su nazvali Josipa Brekala i kazali mu da nisu odgovorili talijanskom klubu jer će možda promijeniti trenera, pa ne znaju hoće li ga novi trener željeti u momčadi! Nakon toga Brekalo im je rekao da to znači da njega zapravo ne želi Dinamo, nego samo trener Jakirović. Sve mu je bilo jasno i zahvalio se Dinamu', kazao je prije dva dana za Sportske novosti Brekalov menadžer Andy Bara.

Za našeg su nogometaša, na kojeg u Fiorentini za sada ne računaju, interes iskazali Salernitana i Bologna te grčki Olympiacos koji je, barem tako tvrde talijanski izvori, i najkonkretniji u ovom trenutku.

No, sad se dogodio potpuni preokret pa Football Italia tvrdi kako je Josip Brekalo vrlo blizu prelaska u Hajduk!

I to nije sve - navodno su pregovori s Brekalom i Fiorentinom već praktički u završnoj fazi i vrlo je moguće da već sljedećeg tjedna dođe na Poljud na posudbu do kraja sezone!

Kakva bi tek to senzacija bila! Bio je Josip Brekalo na korak do povratka u Dinamo, a onda doslovno preko noći završio u Hajduku!