'vatreni' na maksimiru

Josip Brekalo do kraja tjedna stiže u Dinamo; otkriveni su detalji ovog transfera

24.01.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Dinamo nije odustao od dovođenja Josipa Brekala iz Fiorentine, a njegov dolazak na Maksimir sad je tek pitanje dana jer su poznati detalji ovog posla 'modrih' i 'viola'

U utorak je Maksimir pohodio Andy Bara, zastupnik Josipa Brekala. U danu kad su 'modri' doživjeli totalni debakl na otvaranju nastavka sezone, a poraz 3:0 od Lokomotive to zasigurno je, Bara je dogovarao detalje transfera između Fiorentine i Dinama.

'Mislim da bi uskoro trebao doći odgovor Fiorentine na Dinamovu ponudu. Držim da bi Fiorentina mogla sniziti odštetni zahtjev za posudbu, pa bi moglo doći do konačnog dogovora. Ne možemo naravno ništa unaprijed zaključiti, ali.... Ako padne konačni dogovor, Brekalo bi mogao stići za nekoliko dana', rekao je Bara.

Da je posao blizu dogovora objavio je i najpoznatiji stručnjak za nogometne transfere Fabrizio Romano. Otkrio je Romano i neke detalje ovog posla između 'modrih' i 'viola'.

Prema njegovim informacijama Dinamo će platiti 100.000 eura za posudbu Josipa Brekala do kraja sezone uz još dva dodatna bonusa - još 100.000 eura će dobiti u slučaju da Dinamo bude prvak, te dodatnih 200.000 eura ako Dinamo uđe u skupine Lige prvaka!

Sam Brekalo se navodno još ranije odrekao velikog dijela svoje plaće, sve samo da dođe u Dinamo. U Fiorentini ima 170.000 eura na mjesec, a u Dinamu bi igrao za 'samo' 100.000 eura. Potvrda ovog posla, nadaju se svi navijači Dinama, samo je pitanje dana.