veliki preokret

Josip Brekalo ipak dolazi u Dinamo?! Talijani tvrde da je dogovor pitanje dana

22.01.2024 u 13:47

Bionic
Reading

Talijanski mediji bliski Fiorentini tvrde da se dogodio veliki preokret te će Josip Brekalo ipak ove zime završiti na posudbi u Dinamu

Bio je Josip Brekalo prije samo desetak dana praktički već u Dinamu, a onda se situacija oko njegovog transfera i posudbe iznenada zakomplicirala.

Brekalo je ostao u Fiorentini te je, zbog brojnih ozljeda i odlaska nekih igrača na Afrički kup nacija, vraćen u prvih 11. Odigrao je posljednje četiri utakmice za 'viole' i činilo se kako od povratka na Maksimir ipak neće biti ništa. U međuvremenu se pojavila informacija kako bi Brekalo do kraja sezone mogao završiti u redovima Salernitane, posljednje momčadi na ljestvici Serie A koja se još nada ostanku u najvišem rangu talijanskog nogometa.

No, dogodio se novi preokret! La Nazione u svom današnjem izdanju tvrdi kako je Fiorentina blizu dovođenja Briana Rodrigueza, urugvajskog krilnog napadača i člana meksičkog Club Americe.

Rodriguez je navodno već dogovorio plaću i ostale uvjete dolaska u Fiorentinu te je preostao samo još dogovor klubova oko bonusa. A to bi se trebalo dogoditi u sljedećih dan ili dva.

U takvom odnosu snaga Brekalo ponovno postaje 'višak' te je najbolje rješenje za sve da se do kraja sezone vratiti u Dinamo. Talijani tvrde kako su 'sada sve nesuglasice između Fiorentine i Dinama, čini se, prevladane', pa bi Brekalo već ovog tjedna mogao stići na Maksimir!

Standings provided by Sofascore