usporedio ga s lebronom

John McEnroe brutalno iskreno o Rafaelu Nadalu te što bi se moglo dogoditi s njim

24.05.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Legendarni američki tenisač John McEnroe na zanimljiv način osvrnuo se na Rafaela Nadala

Tema razgovora Johna McEnroea bio je jedan od najboljih tenisača svih vremena Rafael Nadal, osvajač 22 Grand Slam naslova, koji je nakon Roland Garrosa otkazao i nastup na Wimbledonu.

>> Nikad ponosniji Marin Čilić o svojoj Zakladi, željama i otkazivanju Roland Garrosa

No, isto tako je poslao poruku kako je uvjeren da će se oporaviti uz dodatak kako će 2024. godina biti njegova posljednja sezona na turneji. Dakle oproštaj je sve bliže…

'To je očito nesreća. Ali otvara neka vrata i mislim da je to neizbježno', kazao je McEnroe za Eurosport gdje godinama radi kao stručni komentator.

'Siguran sam da je Rafa učinio sve što je mogao kako bi pokušao igrati i ovo nije način na koji želi da završi karijeru. To i jest razlog zašto je govorio o igranju sljedeće godine', dodao je McEnroe.

Čak je otišao i korak dalje pa je rekao kako je mišljenja da bi Nadal mogao osvojiti French Open sljedeće godine, njegov ukupno 15. po redu:

'Nikada ne bih rekao da neće pobijediti na Roland Garrosu! Svatko tko je napravio ono što je napravio, sve dok kroči na teren, imao bi velike šanse', brutalno iskren je bio McEnroe koji je Nadala usporedio s 38-godišnjim košarkašem LeBronom Jamesom koji još uvijek igra na visokoj razini za Los Angeles Lakerse. No, ni sma nije siguran hoće li i dalje igrati nakon što je ispao s 4-0 u play-offu od Denver Nuggetsa.

'Jako me podsjeća na LeBrona Jamesa. LeBron je malo stariji i dio je momčadi, ali mislim da je dokazao da je još uvijek fantastičan igrač. Ali znate, možda se na kraju tih utakmica malo umorio jer se previše očekivalo od njega. I u nekom trenutku, to je ono što će se dogoditi Rafi, događa se svima, tražit ćeš previše.'