ŠUBIĆEVAC - POLJUD - KANTRIDA

Ivan Rodić i Hajduk: San ili noćna mora

21.05.2010 u 17:54

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana raskinuo ugovor s Hajdukom, Ivan Rodić potpisao je dvogodišnji ugovor s Rijekom i nada se da će na Kantridi pronaći nekadašnju golgetersku formu iz Šibenika

Talentirani napadač Ivan Rodić stigao je u Hajduk iz Šibenika prošle sezone s velikim očekivanjima, no vrlo brzo shvatio je da u Hajduku neće dobiti pravu šansu. Rodić je odigrao početnih nekoliko utakmica, a onda se preselio na klupu odakle ga je novo vodstvo kluba potjeralo u drugu momčad, među igrače koji nisu željeli umanjiti svoje ugovore, nego su strpljivo trenirali i čekali šansu.

No za razliku od nekih starijih igrača, Rodiću je ipak bilo primarno igrati, pa je pristao na svoju štetu raskinuti ugovor sa Hajdukom kako bi u novoj sredini pokušao vratiti nekadašnju golgetersku formu. Rodić je postigao dogovor s Rijekom čiji bi dres trebao nositi u naredne dvije sezone, uz mogućnost da se sporazumno raziđu nakon prve sezone, ako Ivan pronađe inozemni angažman uz odgovarajuću odštetu Rijeci.

'Ovo je za mene novi početak, jedva čekam da započnu treninzi i da se nametnem treneru i počnem zabijati golove. Hajduk je za mene bio klub iz snova, no nikad nisam dobio priliku i zato sada krećem dalje', rekao je Rodić.