PROBLEMI U RIMU

Igor Tudor napokon dočekao pobjedu, a onda - šok! Kapetan 'bježi' iz kluba

13.04.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Nogometaši Lazija upisali su u petak drugu pobjedu pod vodstvom Igora Tudora. Na Olimpicu je s 4:1 'pala' Salernitana, a nakon utakmice pred kamere je stao i kapetan momčadi Luis Alberto

Lazio je s 4:1 pobijedio Salernitanu, ali je pobjeda prošla u sjeni izjave Luisa Alberta, Španjolca koji već osmu sezonu igra za rimski klub. I koji je otkrio kako je od kluba zatražio raskid ugovora jer da odlazi na kraju sezone.

'Bilo je ovo nekoliko teških tjedana za mene, sa svime što se dogodilo. Projekt? Ne znam, ali znam da je ovo moja zadnja sezona ovdje, neću više biti dio kluba'.

'Ne želim Laziju više uzeti ni euro, već sam tražio raskid ugovora. Preostale tri godine ostavit ću drugima. Ponosan sam što sam bio dio ovog kluba, ali došao je trenutak da se povučem i svoje plaće ostavim drugima'.

Nakon izjava da Alberto odlazi novinari su tražili i komentar Igora Tudora.

'Ne želim komentirati'.

Nezadovoljni rezultatima navijači Lazija su tijekom većeg dijela utakmice negodovali, odnosno zviždali svojim ljubimcima i sama atmosfera za Nebeskoplave nije bila baš ugodna.

'Niste dostojni nositi naš dres', poručili su svojim ljubimcima navijači Lazija, vjerojatno uz sjećanje na prošlotjedni poraz u gradskom derbiju s Romom.

'Nije bila laka situacija i zahvaljujem momcima na velikoj pobjedi. Mislim da smo mogli zabiti još tri ili četiri gola', rekao je Tudor za DAZN.

'Kad smo otišli na odmor, rekao sam igračima kako ne smiju primiti više golova. Možda se na papiru čini lako, ali Salernitana je zasjenila naš sistem, bili su fizički jaki. Sad je na nama da vratimo povjerenje navijača', dodao je hrvatski trener.

Naravno, Luis Alberto zadao je nove glavobolje Tudoru, jer ovaj igrač ima 'težinu' i sigurno bi bilo lakše sastavljati momčad uz njega, nego bez njega.

Lazio je ove sezone po prvi put nakon dva desetljeća igrao nokaut fazu Lige prvaka, ali su navijači nezadovoljni načinom na koji Claudio Lotito vodi klub te su protesti sve učestaliji.