USKORO U ZAGREBU

I najbolji svjetski parovi na prazniku akrobatskog rock'n'roll-a!

14.04.2015 u 16:30

Bionic
Reading

Akrobatski rock'n'roll klub Buba ponosno obavještava da je ove godine organizator Kupa Republike Hrvatske u akrobatskom rock'n'roll-u! Turnir će se održati 25. travnja 2015. u sportskoj dvorani XV. gimnazije, Jordanovac 8, s početkom točno u podne. Očekuje se dolazak natjecatelja svih dobnih skupina iz cijele Hrvatske, njih oko 600-tinjak koji će se natjecati u parovima i formacijama...

Plesni parovi natječu se u 8 različitih kategorija - MINI, Mlađi juniori 2, Mlađi juniori 1, Stariji juniori, 'C' kategorija, 'B', 'A' nacional i apsolutnoj kategoriji tzv. 'A'. Kategorije 'B', 'A' nacional i 'A' prezentiraju nastup u dva dijela, plesni dio i akro – program, dok se u ostalih 5 kategorija natjecatelji prezentiraju u vremenskom rasponu od jedne minute do jedne minute i 45 sekundi.

Formacije nastupaju u kategorijama Mini formacije 3, Mini formacije 2, Mini formacije 1, Ženske formacije, Juniorske ženske formacije, Seniorske formacije i Juniorske formacije. Trajanje njihovog programa je od jedne do tri minute, ovisno o kategoriji.

Organizatori uvjeravaju da će biti fantastično, veselo, glasno, vruće… A svi koji dođu vidjet će najbolje plesne parove Hrvatske, ali i neke od prvih deset sa svjetske rang liste!