zavidni rezultati

U Budimpešti održano Europsko prvenstvo i Svjetski kup u akrobatskom rock 'n' rollu, iz Hrvatske nastupilo više od 50 sportaša

27.05.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Ovog vikenda 21. i 22. svibnja održala su se prva međunarodno natjecanja ove sezone u Budimpešti, Europsko prvenstvo ženskih seniorskih formacija i formacija juniora te Svjetski kup kategorija Main Class Free Style, Main Class Contact Style, Juniors, Juveniles, Children i Couples Dance Show na kojem je sudjelovalo više od 50 sportaša iz Hrvatske

Reprezentacija Hrvatske u seniorskim formacijama pod nazivom CRO – BABES iz ARRK Buba pod vodstvom trenerice Sandre Miletić, prof. i Petre Nedelić nakon polufinala osvojile su konačno 10. mjesto. Juniorska formacija CRO – TOY STORY koja je nastupila s plesačima iz tri kluba (ARRK MEGARock Zagreb, ARRK BUBA i SPK VEGA) s kojom su unazad dva tjedna intenzivno radili treneri Ana-Marija Lilih, Denis Lilih, Sandra Miletić, Tomislav Odžić i Petra Nedelić na samom natjecanju izborila je finale, međutim postolje je izmaklo za nekoliko bodova te su završili na 4. mjestu.

Ostali predstavnici Hrvatske su također ostvarili zavidne rezultate u svim kategorijama na kojima su nastupili na Svjetskom kupu. Natjecatelji iz ARRK BUBA u zahvaljujući mentorstvu trenera Miroslava Jankovića bili su finalisti u seniorskim kategorijama Main Class Contact Style i Couple Dance Show, par Fabijan Đurđević-Požgaj Patricia (MCCS) osvojio je 7. mjesto u ukupnom poretku, kao i par Fran Lončar-Rosa Maras (CDS).

Formacija CRO-EMOTION iz ARRK BUBA nakon prolaska u sljedeću fazu natjecanja kao 4. plasirane završile su natjecanje na 5.mjestu u ukupnom poretku.

Rezultati svih hrvatskih predstavnika mogu se pronaći na stranicama Svjetske Rock 'n' roll Konfederacije na ovom linku.