ZRINJSKI TRAŽI TRENERA

Hrvat koji je odveo klub do najvećeg uspjeha BiH nogometa, dobio je otkaz!

18.11.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Krunoslav Rendulić više nije trener HŠK Zrinjski. Nakon godinu dana suradnje ugovor između hrvatskog stručnjaka i bh. prvaka je sporazumno raskinut.

Krunoslav Rendulić od ove subote više nije trener bh. prvaka HŠK Zrinjski. Mostarski klub službeno je potvrdio sporazumni raskid suradnje s 50-godišnjim hrvatskim stručnjakom.

Rendulić je u proteklih godinu dana vodio Plemiće. Na klupi je naslijedio Sergeja Jakirovića i odveo je klub do još jednog naslova prvaka Bosne i Hercegovine, ali i do povijesnog plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige, što je ujedno i najveći uspjeh BiH nogometa

'Treneru Renduliću se zahvaljujemo na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi te mu kao Klub od srca želimo puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku trenerske karijere', priopćeno je iz HŠK Zrinjski.

Hrvatski stručnjak je Zrinjski vodio u 47 utakmica i ostvario je učinak od 31 pobjede, pet neriješenih rezultata i 11 poraza.

U nekoliko posljednjih utakmica Premijer lige BiH mostarska momčad je zabilježila loše rezultate. Posljednji je bio poraz protiv gradskog suparnika Veleža od kojega su izgubili 0:3.

Mediji u Mostaru nagađaju da bi nasljednik Rendulića na klupi Zrinjskog mogao biti Stjepan Tomas koji se nedavno razišao s Osijekom.

Mostarski Zrinjski očekuju još dvije utakmice u Konferencijskoj ligi protiv AZ Alkmaara i Aston Ville. U nacionalnom prvenstvu nalaze se na trećem mjestu sa sedam bodova zaostatka za vodećim Borcem uz jedan susret manje.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore