odlazak s poljuda

Hajduk nakon samo godinu dana prodaje švedskog napadača; stigao je besplatno, a 'bili' će sad zaraditi 100.000 eura

30.03.2022 u 18:38

Bionic
Reading

Alexander Kačaniklić (30) do kraja ovog tjedna gotovo sigurno napušta Hajduk. Šveđanin makedonskih korijena stigao je u veljači 2021. godine kao zvučno pojačanje, ali na Poljudu se nije naigrao. U karijeri je igrao i za Liverpool, Fulham, Watford, Nantes, a sad će sreću potražiti u Norveškoj

Norveški mediji tvrde kako je norveški prvoligaš Rosenborg zainteresiran za dovođenja Hajdukova Alexandera Kačaniklića (30) u svoje redove.

Prijelazni rok u Norveškoj završava u petak navečer, pa je gotovo sigurno da će se u sljedeća dva dana Rosenborg i Hajduk dogovoriti te zgotoviti ovaj posao.

Podsjetimo, povremeni švedski reprezentativac makedonskih korijena, Alexander Kačaniklić u Hajduk je stigao u veljači 2021. godine iz švedskog Hammarbyja. Njegov transfer bio je besplatan jer ga se Hammarby jednostavno želio riješiti, a na Poljudu su se ponadali da će iskusno desno krilo biti pojačanje za 'bile'.

  • +7
NK Hajduk - NK Radomlje, prijateljska utakmica, 27.3.2022. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

No, Kačaniklić se nije uspio nametnuti, za Hajduk je odigrao samo 25 utakmica u službenim natjecanjima te zabio tek dva gola uz jednu asistenciju.

Norveški mediji navode kako će Hajduk Kačaniklića pustiti za 100.000 eura, pa je i to još jedan dobra posao 'bilih'. Riješit će se igrača na kojeg ne računaju, a nešto će i zaraditi.

Kačaniklić je u karijeri bio član Liverpoola, igrao je za Copenhagen, Fulham, Watford, Nantes...