OZLJEDA, PROKLETA OZLJEDA

Guardiola u problemu zbog Gvardiola; hoće li Hrvata uopće voditi u Madrid?

08.04.2024 u 15:18

Bionic
Reading

U utorak su na rasporedu prve utakmice četvrtfinala nogometne Lige prvaka, a najveću pozornost ove faze natjecanja privlači ogled Real Madrida i Manchester Cityja

Aktualni europski prvak Manchester City i najtofejniji europski klub Real Madrid treću godinu uzastopce odmjerit će snage u fazi na ispadnja Lige prvaka.

Prošle sezone Građani su bili uspješniji u polufinalu osvojivši potom krunu, dok su u sezoni 2021/22. slavili Španjolci i također otišli do kraja. U te četiri utakmice postignuto je 17 golova, u prosjeku 4.3 po utakmici, pa se mnogi nadaju novom spektaklu na Santiago Bernabeu i Etihadu. Vodeće europske kladionice ove sezone guraju City u ulogu favorita.

No, imat će momčad Pepa Guardiole dosta problema, jer zbog ozljeda ne konkuriraju svi. Naime, na raspolaganju nisu dvojica standardnih braniča, Kyle Walker i Nathan Ake, dok je nove glavobolje Španjolcu na klupi Građana zadao naš Joško Gvardiol.

Naime, hrvatski reprezentativac, koji u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi, zbog ozljede je zamijenjen već na poluvremenu utakmice protiv Crystal Palacea. U ponedjeljak uopće nije trenirao, te je upitno hoće li uopće biti u zrakoplovu za Madrid.