O WIMBLEDONU '98. I...

Goran Ivanišević o spravici koja bi mu promijenila život

11.02.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Goran Ivanišević već je godinama drugi čovjek zagrebačkog Indoorsa i ove je godine mogao uživati u trijumfu Marina Čilića koji se izjednačio s njegovim ostvarenjem od tri dvoranske ATP titule na hrvatskim turnirima

Splitska legenda ovoga je tjedna bio pravi univerzalac. Osim 'pobočnika' Branka Horvata na čelu PBZ Zagreb Indoorsa bio je i sukomentator HTV-a te turistički vodič CNN-ovim reporterima koji su napravili opširan putopis posvećen Zagrebu i njegovom turniru.

Uživao je i u druženju s Bobom Brettom koji ga je vodio kroz karijeru, a sada je trener Marina Čilića i, naravno, veseli ga uzlazna Marinova putanja koji ponovno kuca na vrata najbolje desetorice.

U budućnosti se Goran Ivanišević nada još jačem turniru, a osvrnuo se i na 'oko sokolovo', spravicu za provjeru sudačkih odluka koja bi mu tijekom karijere bitno pomogla da smanji psihičke oscilacije kroz često olujne mečeve kojih se svi iole stariji živo sjećaju. Na svom Senior touru ovih godina, kazao je, ima odličan postotak 'ispravljanja' sudačkih grešaka, a popularni 'hawk-eye', tvrdi Goran u razgovoru za tportal.hr, donio bi mu 'barem' još jedan Wimbledon.