DVOSTRUKI STRIJELAC

[FOTO] Hajdukov Brazilac zabio prve pogotke poslije obiteljske tragedije u rujnu: Teško je, njemu posvećujem golove...

03.03.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u posljednjem susretu osmine finala na terenu u Veslačkoj ulici pobijedili četvrtoligaša Zagreb sa 3:0, a nakon utakmice svoje viđenje dvoboja dali su najbolji igrači i trener pobjedničke momčadi

Krilni napadač Jairo postigao je dva gola u pobjedi. Prvi su to pogoci Hajdukovog napadača nakon šest mjeseci, a proživio ih je vrlo emotivno...

'Pogotke posvećujem pokojnom bratu koji je preminuo u rujnu prošle godine. Teško je kada se izgubi člana obitelji, za mene je to bio prvi takav gubitak. Trebalo mi je mnogo vremena za ovaj pogodak i to mi je stvaralo pritisak. Danas mi je to uspjelo i ovim putem mu ih posvećujem', rekao je Hajdukov Brazilac nakon susreta, a prenosi hajduk.hr.

Zadovoljan s prolaskom bio je i trener Paolo Tramezzani...

'Raduju me golovi i prolazak u sljedeću fazu natjecanja zbog igrača koji predano i kontinuirano rade. Okrećemo se Varaždinu, već sam sa svojim stožerom odradio pripremu i analizu. Nastavljamo raditi s pozitivnim stvarima, momci su fokusirani i suprotstavit ćemo se Varaždinu na najbolji mogući način', izjavio je strateg splitske momčadi.

  • +25
Zagreb - Hajduk, osmina finala Kupa, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Ždrijeb parova četvrtfinala je već poznat, pa će Hajduk u idućoj rundi gostovati u Gorici već sljedećeg tjedna, 10. ožujka.