totalna rasprodaja

Fantastične vijesti za Dinamo; Ludogorec je samo dva dana prije utakmice s 'modrima' prodao svog najboljeg strijelca

31.07.2022 u 18:52

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak (2. kolovoza, 19.45 sati) u Razgradu igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog prvaka Ludogoreca. U proteklih nekoliko dana za 'modre' iz Bugarske stižu samo dobre vijesti jer su njihovi protivnici rasprodali svoje najbolje igrače...

Bugarski mediji javljaju kako je bugarski prvak Ludogorec iz Razgrada prodao još jednu svoju zvijezdu. I to samo dva dana prije prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka s Dinamom!

Prvo je još u četvrtak potvrđeno kako jedan od Ludogorecovih najboljih igrača, brazilski ofenzivni veznjak Alex Santana (27) za odštetu od tri milijuna eura odmah odlazi u Atletico Paranaense! No, rasprodaji u redovima bugarskog prvaka tu nije kraj.

>> Ludogorec je svog najboljeg igrača prodao uoči utakmice s Dinamom; hoće li to 'modrima' olakšati put do Lige prvaka?

Klub iznenada napušta i ciparski reprezentativac Pieros Sotiriou (29), najbolji strijelac Ludogoreca prošle sezone!

Sotiriou je prošle sezone zabio 23 gola u 43 odigrane utakmice u svim natjecanjima, a ove je odigrao pet utakmica i zabio četiri gola, od toga tri u pretkolima Lige prvaka! Realno, sjajna je to vijest za Dinamo, jedna velika opasnost manje na terenu za 'modre'.

Ciparski napadač karijeru nastavlja u redovima japanske Hirošime, odšteta za njega iznosi milijun i pol eura plus bonusi, a Sotiriou je potpisao ugovor na dvije i pol godine te će zarađivati oko 900.000 eura po sezoni.