VINKOVAČKI STIL...

Evo kako se najbolje promovira nogomet i navijački život

23.05.2014 u 10:32

Bionic
Reading

Jedna od najljepših navijačkih pjesama u Hrvata dobila je i službeni video spot. Prva, zadnja i jedina; pjesma o vinkovačkoj Cibaliji služi kao garancija da će nove generacije s Bosuta krenuti stopama starijih kolega i nastaviti tradiciju ljubavi prema sportskom ponosu Vinkovaca

Cibalia će u idućih sedam dana (kvalifikacije protiv Slaven Belupa) saznati hoće li vratiti ljetos izgubljeni prvoligaški status ili će još barem jednu sezonu nastupati u drugoj ligi. Tri dana uoči utakmice u Koprivnici poznata slavonska navijačka balada dobila je i službeni spot.

Naglasak videa je na mladim Vinkovčanima koji su budućnost kluba i navijačke scene uz Bosut, te na starijima koji im pokazuju put i uče ljubavi prema klubu, gradu i državi.


Pjesma maksimalno podvlači kako odanost klubu ne smije ovisiti o rezultatima koje postiže. Mnogi se u Hrvatskoj kunu u takvu 'čistu' navijačku ljubav, ali Vinkovčanima to u praksi nekako najbolje uspijeva. I ako Belupo ostane nepremostiva prepreka - ništa se neće promijeniti. Prva, zadnja i jedina... Uživajte u spotu.