POGLEDAJTE OBAVEZNO

Eurogolovi Gudelja i Kovačevića lijepa su nagrada Rudešu i treneru Mladini

14.05.2023 u 17:26

Bionic
Reading

Nogometaši Rudeša u subotu su s uvjerljivih 4:0 pobijedili Dubravu, te su tri kola prije kraja natjecanja u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi osigurali plasman u najjači rang hrvatskog nogometa.

Naravno, želja Uprave Rudeša, na čelu s predsjednikom Josipom Šimunićem, direktorom Stipom Čondrićem, sportskim direktorom Silvijom Marićem, je da trener Mladina sa svojim igračima u stilu dočekaju kraj sezone, odnosno da kao prvaci uđu u viši rang.

Takav rasplet mogao bi biti formaliziran već ovog ponedjeljka. Naime, Vukovar '91 gostuje u Solinu i ne osvoje li Vukovarci bodove, Rudešova bi prednost bila nedostižna.

No, Rudeš je sigurni putnik u SuperSport HNL jer Vukovar nije tražio licencu.

Klub iz zapadnog dijela Zagreba tako se vraća među najbolje hrvatske klubove, a u tom je društvu bio dvije sezone.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Veliku subotnju pobjedu po mokrom, ali dobrom travnjaku u Kustošiji, gdje Dubrava igra svoje domaće utakmice, obilježila su dva prekrasna pogotka. Prvi je djelo Tomislava Gudelja iz 63. minute.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Inače, trener Mladina, desetak minuta kasnije poukao je Gudelja iz igre, 'osjetivši' da bi i Krešimir Kovačević mogao imati svoj dan.

A ovaj mu je napadač dao za pravo, uzvrativši također s dva pogotka. Od kojih onaj iz 82. minute također spada u rubriku 'euro-golova'.

Naklon su zaslužili i iskusni trener, ali i Kovačević.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel