bolnica na poljudu

Drama u Hajduku; Karoglan je zbog ozljeda ostao bez pola momčadi

06.03.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u subotu (9. ožujka, 17.10 sati, MAXSport1, MAXtv) u 26. kolu SuperSport HNL-a gostuju u Velikoj Gorici. No, na Poljudu je prava bolnica, trener Mislav Karoglan ne može računati na čak osam igrača i pitanje je tko će uopće istrčati protiv Gorice

Pred Hajdukom je paklenih mjesec dana, nevjerojatan niz utakmica koje će usmjeriti sezonu 'bilih'. Naime, Hajduk u subotu, u 26. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod posrnule Gorice (9. ožujka, 17.10 sati, MAXSport1, MAXtv), a potom na Poljud redom dolaze Lokomotiva (16. ožujka) pa dvaput Dinamo. Prvo 30. ožujka u prvenstvu, a onda 3. travnja u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa. Nakon toga 'bili' gostuju na Rujevici kod Rijeke pa onda Osijek stiže na Poljud.

Pakleni je to raspored kojeg će malo 'razbiti' reprezentativna stanka, ali na Poljudu nema mira jer momčad je doslovno desetkovana ozljedama i pitanje je s kojim će snagama trener Mislav Karoglan uopće istrčati na terenu u Velikoj Gorici.

Do kraja sezone su izgubljeni Mihael Žaper i Dario Melnjak, a Ivan Perišić se lagano vraća i pitanje je kad će moći zaigrati. Ferro se tek oporavio i još nije spreman, a Nikola Kalinić i Fahd Moufi nakon nekoliko utakmica pauze su u kadru, ali... Uz to je Filip Uremović izgubljen na najmanje tri tjedna, a sad su se ozlijedili Josip Brekalo i Zvonimir Šarlija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Najzvučnije pojačanje 'bilih' ove zime već je neko vrijeme 'vukao' ozljedu, bio je upitan i za susret s Istrom 1961. Izdržao je jedno poluvrijeme, ali je morao izaći iz igre, a sad je jasno da je ozljeda ozbiljnija te će Brekalo propustiti utakmicu s Goricom.

Od ranije su 'načeti' Marko Livaja i Rokas Pukštas pa je stvarno pitanje s kojih će 11 igrača Mislav Karoglan zaigrati u Velikoj Gorici. Neki se sigurno dobiti poštedu, ali samo kako bi ih 'sačuvao' za utakmice koje dolaze.

Prema nekim najavama protiv Gorice bi možda mogao zaigrati Nikola Kalinić, bilo bi to veliko olakšanje za Karoglana...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +12
Hajduk - Istra 1961, 2.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Standings provided by Sofascore