STVARNO JE POSEBAN

Đoković izludio naše tenisače i nasmijao publiku do suza

07.08.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Novak Đoković i Nenad Zimonjić za manje su od sat vremena izbacili iz turnira parova u Riju Marina Čilića i Marina Draganju, a prvi tenisač svijeta pobrinuo se i za najbolju šalu tijekom meča...

Naši tenisači vjerojatno se nisu nadali medalji u konkurenciji parova, ali ni ispadanju s turnira nakon samo 56 minuta igre. Čilić i Draganja nisu imali nikakvih izgleda protiv Đokovića i Zimonjića koji su ih s glatkih 6-2, 6-2 izbacili iz turnira.

Meč je obilježila dobra igra prvog igrača svijeta, ali i duhovitost koja je kulminirala kada je 'kiss kamera' krenula publikom i tjerala parove da se poljube, da bi na kraju završila na njemu i Zimoniću, a on je spontano poslao partneru pusu i nasmijao tribine do suzama.

Našima vjerojatno nije bilo do smijeha, no svjesni su da je kvalitetniji par prošao dalje.

'Nismo niti imali pravu šansu da se vratimo u meč pokraj ovakvog Novaka. Jednostavno nismo imali sreće pri ždrijebu, jer će Srbi daleko dogurati. Ja i Marin (Draganja) smo stvarno uživali proteklih par tjedana koliko igramo zajedno, ali ovaj put nije išlo. Čak nisam bio ni umoran nakon popodnevnog meča protiv Dimitrova', kazao je Čilić, koji se plasirao u 2. kolo pojedinačnog dijela turnira. Ostaje žal što nije na turniru igrao u paru s Dodigom, s kojim je zajedno nedavno pobijedio braću Bryan u Davis Cupu.

'Teško je sada govoriti što bi u Riju bilo da sam igrao sa Ivanom Dodigom. Ivan je odlučio odustati od Igara jer se htio posvetiti turnirima', zaključio je Čilić koji će dvoboj 2. kola pojedinačnog dijela igrati u ponedjeljak.