Frustracije Srbina

Đoković izgubio živce i pukao usred meča; u smjeru svog trenera i Ivaniševića urlao je uz nekoliko ružnih psovki koje su svi čuli

13.11.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Novak Đoković, jedan od najvećih tenisača svih vremena, izbacio je iz sebe frustraciju tijekom meča protiv Dominica Thiema na završnom Mastersu u Londonu kojeg je na koncu izgubio

Početkom trećeg seta vidno nervozni Đoković je nakon jednog osvojenog poena poludio izgubio živce. Gledajući prema tribini gdje je smješten njegov stručni stožer počeo je urlati:

'Reci nešto u p*** materinu, je** te ja. K'o mulac stojiš!', čulo se u TV prijenosu na Sportklubu. Video možete vidjeti OVDJE.

Nakon njegovog urlanja i psovki, koje su mogli razumjeti samo ljudi s područja bivše Jugoslavije, publik au londonskoj O2 Areni nagradila ga je zvižducima.

Nije poznato kome je Đoković uputio ove psovke iako su prvi komentari bili kako je gledao u mjeru svojih trenera Mariana Vajde i Gorana Ivaniševića. U svakom slučaju znakovito je bilo kako je živce izgubio nakon dobijenog poena, ali je isto tako bilo vidljivo da ga nešto muči. Jednostavno nije bio pravi u ovom meču.

Taj ključni treći set Austrijanac Dominic Thiem dobio je 7:6 te je slavio pobjedu nad Srbinom 6:7, 6:3, 7:6 nakon dva sata i 50 minuta igre.

'Dominic je igrao hrabrije, u presudnim trenucima odigrao je zaista fantastično. Za ovaj meč mu moram skinuti kapu i kazati da je zasluženo pobijedio. Ovo je bilo preživaljavanje na neki način, pogotovo kada netko igra zatvorenih očiju, sve mu je ulazilo u presudnim trenucima. I dalje sam u turniru, igram sada s Federom meč na sve ili ništa i nadamo se najboljem', kazao je nakon meča nervozni Đoković za Sportklub.