'MODRA' SVLAČIONICA

Dinamovi nogometaši priznali da ovako stresnu utakmicu nisu nikad igrali: Ginuli smo kao momčad, ponosni smo...

27.08.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama nakon drame u Cluju i dalje žive san kako bi drugu sezonu zaredom mogli zaigrati u skupinama Lige prvaka

'Modri' su poslije jedanaesteraca prošli u 3. pretkolo najbogatijeg nogometnog natjecanja u kojem bi ulaskom u grupnu fazu svojem klubu osigurali dobar dio godišnjeg proračuna.

Nakon što je u 90 minuta bilo 2:2, a zatim su s istim rezultatom završili produžeci, kod izvođenja 11-eraca koncentriraniji i sretniji su bili igrači hrvatskog prvaka.

'Ovo mi je bila najteža utakmica u karijeri. Ginuli smo kao momčad, kad smo ostali s igračem manje i za Kevina i za nas. Svaka čast svima i jako sam ponosan da sam dio ove ekipe', rekao je branič Dinama Petar Stojanović.

'Ovo mi je najstresnija utakmica do sada, ali mi smo Dinamo i uvijek se borimo do kraja. Pokazali smo da se borimo kao lavovi i tako ćemo nastaviti', dodao je stoper Joško Gvardiol.

'Zaista teška i uzbudljiva utakmica. Mislim da smo zasluženo slavili. Ostavili smo srce na terenu. Hvala Bogu, sreća me prati i uvijek dajem sve od sebe', izjavio je veznjak Amer Gojak.

'Za ovo izdržati trebalo je puno živaca. Stvorili smo u prvom dijelu dobre prilike i trebali smo voditi s kojim golom više. Ostali smo s igračem manje, ali su dečki izgurali do kraja. Zasluženo smo prošli jer smo bolji', poručio je napadač Mario Gavranović.

  • +8
Cluj - Dinamo Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAN TATARU

Inače, u trećem pretkolu 'modri' mogu igrati s nekim od nenositelja, a to su norveški Molde, danski Midtjylland, mađarski Ferencvaroš, ciparska Omonia i bjeloruski Dynamo Brest.