sve više zainteresiranih

Dinamov luksuz; bez pardona odbijena prva ponuda za igrača koji je tek ove sezone doživio punu afirmaciju među Modrima

19.04.2022 u 16:30

Bionic
Reading

Iako je od početka travnja izvan terena zbog ozljede, dotadašnje prezentacije 25-godišnjeg BiH reprezentativca Luke Menala, bile su dovoljne da Dinamu i njemu stigne ponuda iz američko-kanadske MLS lige

Luka Menalo rođen je u Splitu, ali cjelokupno nogometno školovanje odradio je u Bosni i Hercegovini. Prvo u Čapljini, pa Visicima te u Širokom Brijegu, iz kojeg je 2018. godine stigao u Dinamo.

U Dinamu se baš i nije naigrao, ali išao je na posudbe u Slaven Belupo, ljubljansku Olimpiju te Rijeku, a od ljeta 2021. opet je među Modrima.

Ove je sezone nastupio u 33 službene utakmice za Dinamo (u minutama to izgleda ovako 1146) a u tom je periodu zabio i pet golova, dok je za BiH odigrao tri prijateljske utakmice.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Na njegovu žalost, od početka travnja van je stroja zbog ozljede, ali prema nekim informacijama, povratak na terene moguć je sljedećih tjedana, pa bi ga trener Kopić mogao i koristiti u završnici sezone.

Kako piše bosansko-hercegovački SportSport.ba, Menalo je nedavno odbio ponudu od jednog kluba iz MLS lige. Razlog zašto je još ostao u Dinamu jest da spomenuta ponuda nije zadovoljila ni samog igrača, kao ni klub.

Dinamo i Menalo ugovorom su vezani do 2026. godine, a sudeći prema informacijama kako je Menalo već na radaru i nekih europskih klubova, jasno je da će u Dinamovu blagajnu uskoro stići novi milijuni.

Trenutno procijenjena vrijednost Dinamovog igrača iznosi dva milijuna eura, ali povijest nas ući da Dinamo nikad ne prodaje 'na prvu' već zna kako podići cijenu.