PRIOPĆENJE

Dinamo: U Varaždinu je glasnogovornik Vlade bio pijan

28.04.2009 u 19:46

Bionic
Reading

Prvenstvena utakmica između Varteksa i Dinama u Varaždinu iza sebe je ostavila neke repove. Oni nemaju veze sa sportom, već s verbalnim sukobom glasnogovornika Vlade Zlatka Mehuna i izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića

Mamić je navodno verbalno napao Zlatka Mehuna te mu je kazao da ode na alkotest. U povodu toga iz Dinama je danas stiglo priopćenje u kojem se optužuje glasnogovornika Vlade da je za vrijeme utakmice Varteks–Dinamo bio alkoholiziran te da se ponašao krajnje skandalozno. U priopćenju isto tako tvrdi da izvršni dopredsjednik Dinama nije slao Mehuna u p. m., što je ovaj tvrdio u medijima.

'Pod potpunom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujemo da je g. Zlatko Mehun na nogometnoj utakmici između NK Varteks i NK Dinamo odigranoj u nedjelju, 26. 4. 2009. godine bio vidno alkoholiziran te da se još k tome skandalozno ponašao tijekom cijelog susreta u svečanoj loži Varteksovog stadiona, a što mogu posvjedočiti i brojni uglednici koji su se tamo zatekli.

Također ovim putem odgovorno tvrdimo da je bilo rasprave između g. Zlatka Mehuna koji je bio jako pijan te izvršnog dopredsjednika NK Dinamo g. Zdravka Mamića, ali je notorna laž da ga je tom prigodom g. Mamić poslao u p. m. kako u jednom dnevnom listu g. Mehun danas tvrdi', stoji u priopćenju Dinama koje je objavljeno i na internetskoj stranici kluba.