POBJEDNICI 'REMIZE'

Dečki s Voltinog srčanošću detronizirali Kustošiju

08.06.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Dvodnevno druženje na asfaltu zagrebačke osnovne škole Ljubljanica najviše je radosti donijelo ekipi Voltino, pobjednicima 11. izdanja malonogometnog turnira Remiza

Dolaskom ljetnih mjeseci odnosno sunčanih dana, zagrebački se hakleri okupljaju po raznim kvartovskim turnirima.

Ovog se vikenda na zagrebačkoj Trešnjevci, točnije na terenu osnovne škole Ljubljanica održalo 11. izdanje malonogometnog turnira Remiza koji je prošao u odličnoj organizaciji Roberta Grdovića i Nikole Smolčića

Za razliku od prošle dvije godine kada im je kiša kvarila trud i atmosferu, sada im je na ruku išlo i vrijeme ali i Uefin kalendar, pa su dečkima, u subotu nakon njihovih obveza, osigurali i praćenje finala Lige prvaka.

Turnir je odigran u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj, uz sudjelovalo 17 momčadi, 11 seniorskih i šest veteranskih.

Kod seniora, nakon utakmica po skupinama, potom četvrtfinala i polufinala, u završnici su zaigrali MNK Kustošija odnosno branitelj naslova te momčad s Voltinog. U neizvjesnom i borbenom okršaju u kojem je momčad s Kustošije imala terensku inicijativu, na kraju su ipak, zbog trunku više srčanosti i sreće, slavili dečki s Voltinog pobijedivši 2:0.

Pobjednicima je, osim pehara, pripala i novčana nagrada od 5.000 kuna, a dobili su i vrhunski poticaj za skorašnji turnir (prvog vikenda u srpnju) koji će se održati na njihovom terenu. Drugoplasiranoj Kustošiji, također uz pehar, pripalo je 2.000 kuna, a trećeplasiranom CB Greyu 1.000 kuna.

U konkurenciji veterana, a među kojima je bilo i nekoliko zvučnih prezimena poput Dervišagića, Gričara, Grdovića, Zdravka Mavrovića i Regvara najviše razloga za slavlje imali su igrači Dental Centra Grzela. Drugoplasirana je bila momčad Matan Prometa, dok je treća bila ekipa CB Lula.