UBOJITA LJEPOTICA

Čuvajte se, frajeri! Stiže seksi cura koja će vas prebiti

08.08.2013 u 15:54

Bionic
Reading

Prvakinja UFC-a Ronda Rousey će najvjerojatnije glumiti u novom, sedmom izdanju holivudskog kino hita 'Brzi i žestoki'

Internetska stranica TheWrap.com otkriva kako bi lijepa UFC-ova prvakinja u 2014. trebala dobiti dvije uloge - već spomenutu manju i nešto veću u filmu 'The Expendables 3' gdje bi se priključila bivšem kolegi Randyju Coutureu.

'UFC-ova prvakinja Ronda Rousey pregovara oko nastupa u filmu 'Brzi i žestoki 7' iz produkcije Universal Pictures. Rousey će uskoro krenuti sa snimanjem 'The Expendables 3' gdje je dobila ulogu koja će pokazati njezine borilačke kvalitete. Ako dogovori ulogu u 'Brzi i žestoki', postat će odličan dodatak ionako popularnog blockbustera', stoji u tekstu na internetskom portalu.


Ovo bi Rondi bilo prvo pojavljivanje na velikom holivudskom platnu, a s obzirom na naslovnice 'main stream' časopisa koje u posljednje vrijeme redovito puni, jasno je kako je krenula stopama svoje kolegice Gine Carano koja je svoju MMA karijeru potpuno zamijenila onom glumačkom.

Koliko god UFC dobro plaćao, naslovnice časopisa i novac koji može zaraditi u Hollywoodu su ipak mamac koji rijetko koja lijepa žena odbija...

Ronda je jedno od najpoznatijih lica u ženskom MMA-u