dobio je ovlasti

Cristiano Ronaldo uveo je promjene u svlačionici Uniteda koje su neke njegove suigrače šokirale i naljutile; je li ovim potezom pretjerao?

27.09.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Od dana kada se Cristiano Ronaldo vratio u Manchester United bilo je jasno da će u tom klubu imati status zvijezde, ali čini se da je počeo živcirati suigrače

Engleski mediji bliski Manchester Unitedu tako su saznali da se Cristiano Ronaldo ponaša prema suigračima kao da je veliki šef.

>> Suigrač Cristiana Ronalda otkrio je jednu od njegovih tajni: Nevjerojatan je, ali u isto vrijeme nije normalan, pa stalno jede tri iste namirnice

A nervoza je, usprkos jako dobrom startu i pobjeda, počela kada su krenuli porazi. Naime, United je poražen u tri od zadnje četiri utakmice i kao jedan od krivaca proglašen je – Ronaldo! Ali ne zbog igre nego zbog promjena koje je Ronaldo uveo u klub otkad se vratio.

Između ostalog se doznaje kako je Ronaldo – koji je opsjednut zdravom prehranom - imao prste u novom jelovniku u klupskoj kuhinji smještenoj u trening centru. Šefovi kluba su ga poslušali pa se tako na meniju više ne mogu naći ugljikohidrati (tjestenina, krumpir..), zatim sokovi koje Ronaldo ne može smisliti zbog šećera, a nema niti slatkog deserta.

No, zato je iz svlačionice procurilo što se našlo na meniju jer to Ronaldo voli poput bakalara ili hobotnice.

Mnogi se stoga pitaju je li tim potezima pretjerao?

'Ronaldo jako voli hobotnicu, ali ostatak momčadi to baš i ne voli jesti. ne baš. On je ovisan o proteinima i avokadu pa mu kuhari često izlaze ususret, ali na veliko razočaranje ostalih igrača u Unitedovoj svlačionici', kazao je novinarima izvor blizak svlačionici.

Također se doznaje kako Ronaldo zaista ima velike ovlasti pa je s me jelovnika izbacio puding što je bila tradicija petkom nakon ručka. Zbog toga su neki igrači navodno podigli glas i pobunili su se kako je 'Ronaldo nogometaš, a ne nutricionist.'

No, ako su ove informacije točne onda je jasno kakve ovlasti ima Portugalac u ovom klubu, a isto tako je jasno kako su se odnosi malo narušili.

Nekim igračima sve to oko promjene jelovnika je jako teško sjelo.

  • +7
Manchester United - Aston Villa, Engleska liga, 25.9.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Paul ELLIS / AFP / Profimedia