utakmica odluke

Bjelica došao u Berlin kao spasitelj pa izjavom raspametio navijače

29.11.2023 u 10:30

Bionic
Reading

Hrvatski trener Nenad Bjelica nije dugo bio bez posla. Nakon što je dobio otkaz u turskom Trabzonsporu, preuzeo je Union Berlin, njemačkog prvoligaša koji nastupa u Ligi prvaka, ali i loše stoji u Bundesligi

Bjelica će debitirati večeras u utakmici Lige prvaka, u kojoj njegova nova momčad gostuje kod Brage. Utakmica počinje u 21 sat. Baš kao i u njemačkom prvenstvu, Union ima loše rezultate i u Ligi prvaka te je zadnji u svojoj skupini sa samo jednim osvojenim bodom. Braga ih nakon četiri odigrana kola ima tri te je teoretski i dalje u igri za prolaz.

Union želi izbjeći zadnje mjesto i izboriti treće mjesto koje mu donosi nastavak europskog putovanja kroz Europsku ligu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Utakmice Lige prvaka uvijek su posebne. To vrijedi i za trenere i za igrače. Očekujem maksimalno zalaganje i koncentraciju od prve do zadnje minute. Želimo prezimiti u Europi, a jedni način da to ostvarimo je pozitivan rezultat', istaknuo je Bjelica.

Unionu treba pobjeda u današnjoj utakmici. Porazom ispada iz utrke dok bi u slučaju remija morao u zadnjem kolu pobijediti Real Madrid.

Standings provided by Sofascore