NAJAVIO I SUDSKE TUŽBE

Bivši kapetan Hajduka žestoko udario na HNS. Razlog je - Robert Jarni

18.02.2024 u 17:46

Bionic
Reading

Izjava Roberta Jarnija kako će u srazu Betisa i Dinama, navijati za Betis, a potom i Petkovićev komentar kako je sada već bivši izbornik U-17 reprezentacije 'klaun', i dalje je tema nogometnih razgovora

Jarni je zbog svoje izjave kako će navijati za Betis, u Hrvatskom nogometnom savezu dobila negativnu konotaciju, dobio otkaz jer ipak je riječ o izborniku hrvatske reprezentacije.

Naravno, sve je otišlo predaleko, još se više polariziralo po pitanju 'sjever - jug', a svoj komentar dao je i bivši hrvatski reprezentativac (op.a. odigrao je pet utakmica za Vatrene), ali i kapetan Hajduka Hrvoje Vejić.

On se u komentaru dvoboja Rudeš - Hajduk na Dalmatinskom portalu osvrnuo i na ovu temu.

Za kraj se moram dotaknuti teme koja je zaokupila medijski prostor zadnjih dana, a to je Jarnijeva izjava, pa Petkovićeva, i na kraju otkaz. Iako je Robertova izjava bila nepotrebna, možda i nespretna, sigurno nije data iz zle namjere i s ciljem da se nekoga isprovocira. I što je najvažnije, iskrena je.

Ali, u nekim organizacijama je to zabranjeno pa čovjek dobije otkaz. Family, obitelj, kažete. Sretan sam što sam odrastao u obitelji u kojoj te otac neće izbaciti iz kuće jer imaš svoje mišljenje i ne bojiš ga se reći. Niste vi obitelj. Za jednu takvu licemjernu organizaciju u kojoj za jedne vrijede jedna pravila, a za druge druga, postoji puno naziva koji vas bolje opisuju.

I osobno sam nedavno doživio licemjerje samoprozvane Familije, nepoštenje, pogodovanje određenima po babi i stričevima. Izgleda da i za upisat se na Akademiju moraš zvati nekog ministra. Moj će slučaj sigurno dobiti sudski epilog, a vjerujem i Robertov.

A Petkovićeva izjava? Petković Jarnija naziva klaunom. Petković moralizira Jarniju, ej?

Treba li veći dokaz koliko nam je nogomet otišao u neku stvar.

Motaj kablove, gasi internet.