SPORTSKI ŽIVOT

Bivša zvijezda Partizana u vezi s Nikolinom Pišek

06.07.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Stariji poznavatelji nogometa možda se sjećaju Saveljića kao nogometaša titogradske Budućnosti u doba bivše Jugo lige, iz koje je 1993. prešao u Hajduk iz Kule, a onda dvije godine kasnije i u Partizan

Srpski Press otkrio je novu vezu hrvatskih starleta sa srpskih sportašima. Nikolina Pišek navodno je prekinula ljubavnu vezu sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem i vrlo brzo pronašla utjehu u zagrljaju nekadašnjeg nogometaša beogradskog Partizana Niše Saveljića.

'Njih je dvoje još prije godinu dana upoznala zajednička prijateljica iz Hrvatske Snježana, a u prisnom su odnosu već osam mjeseci. S obzirom na to da je Nikolinina veza već bila u krizi kada su se ona i Niša počeli intenzivnije družiti, ne čudi što su između njih veoma brzo buknule emocije', kazao je izvor za srpski Press čiji novinar dodaje i kako je Niša poznat kao veliki zavodnik.


Saveljić iz doba igranja u Le Championnatu
za francuski Istres (2004)

Stariji poznavatelji nogometa možda se sjećaju Saveljića kao nogometaša titogradske Budućnosti iz koje je 1993. prešao u Hajduk iz Kule, a onda dvije godine kasnije i u Partizan. Dobre igre u crno-bijelom dresu osigurale su mu 32 nastupa za reprezentaciju ondašnje srpsko-crnogorske Jugoslavije, a od 1997. do 2005. nastupao je za nekoliko francuskih klubova, među ostalima i za Bordeaux. Karijeru je zaključio u Partizanu, odigravši posljednju sezonu 2006. godine.