POSUDBA

Baš kao nekada Modrić i ovaj će Dinamov Luka na kaljenje u Zrinjski

02.09.2023 u 17:05

Bionic
Reading

Dinamov nogometaš Luka Lukanić prvo je pojačanje mostarskog Zrinjskog koji stiže dan nakon izvlačenja skupina Konferencijske lige u čijem jesenskom dijelu će sudjelovati i klub u gradu na Neretvi

Devetnaestogodišnji veznjak u redove prvaka BiH stiže na jednogodišnju posudbu iz Dinama, objavio je Hrvatski športski klub Zrinjski u subotu na društvenim mrežama.

Lukanić je za Dinamo debitirao 2. kolovoza 2023. kada je zamijenio Josipa Mišića drugog kvalifikacijskog kola UEFA Lige prvaka u kojoj su porazili Astanu s 2-0.

Lukanić je nastupao za sve selekcije Hrvatske od 15 do 19 godina.  Hrvatski stručnjak na klupi Plemića Krunoslav Redulić najavio je kako će se klub morati pojačati s nekoliko igrača uoči početka Konferencijske lige Europe. Mostarci će nastupati u jakoj skupini E koju predvodi Aston Villa, a čine još AZ Alkmaar te Legija iz Varšave. 

Podsjetimo kako je i Luka Modrić u sezoni 2003./2004. iz Dinama otišao na kaljenje u Zrinjskom iz Mostarai kako mu je ta sezona bila jedna od najvažnijih u nogometnom sazrijevanju.

Ista pozicija, ista dob, isto ime, isti klub... Puno toga je slično između Luke Modrića i Luke Lukaniča.