ODUSTALA OD TENISA

Bartoli šokirala sve, Ivanišević joj poručio: Požalit ćeš

15.08.2013 u 19:22

Bionic
Reading

Neki od najboljih tenisača svojeg doba, među kojima se našao i hrvatski 'as' Goran Ivanišević, pozvali su Francuskinju Marion Bartoli (28) da dobro razmisli o svojoj iznenadnoj odluci da prekida karijeru.

Francuska tenisačica šokirala je teniski svijet ove srijede kada je, nakon poraza od Simone Halep u 2. kolu WTA turnira u Cincinnatiju, obznanila kraj karijere zbog istrošenosti tijela i to svega šest tjedana nakon što je osvojila svoj prvi Grand Slam naslov - Wimbledon. Odluka je šokirala mnoge, pa tako i hrvatskog tenisača Ivaniševića, vimbldonskog pobjednika iz 2001. godine.

'Ono što je napravila u Wimbledonu je bilo fantastično, ali ovu će odluku požaliti kada dođe vrijeme za Wimbledon 2014. godine', rekao je Ivanišević, koji dobro zna kakav je to osjećaj ne moći braniti osvojenu titulu.

'Godinu nakon što sam osvojio naslov nisam ga mogao braniti zbog ozljede ramena. Nema boljeg osjećaja nego nastupati na Wimbledonu kao branitelj naslova', rekao je 'Zec', koji se umirovio 2004. godine porazom u 3. kolu Wimbledona od Lleytona Hewitta na centralnom terenu.