bundesliga

Andrej Kramarić majstorski zabio u 94. minuti utakmice i tako spasio svoj Hoffenheim

11.02.2024 u 20:25

Bionic
Reading

U posljednjem susretu 21. kola njemačke Bundeslige nije bilo pobjednika, u Sinsheimu su nogometaši Hoffenheima i Kölna odigrali 1-1

Gosti su bili na pragu tek četvrte ligaške pobjede ove sezone. Poveli su u 79. minuti golom Finkgraefea iz slobodnog udarca te su vodili sve do 94. minute. Tada je domaće navijače razveselio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je postavio konačnih 1-1.

Kramarić je u igru ušao u 68. minuti, a u sudačkoj nadoknadi je udarcem lijevom nogom postigao svoj osmi ligaški gol ove sezone. Prije toga je sebi vrlo lijepo loptu smirio prsima.

Hoffenheim se popeo na osmo mjesto ljestvice, dok je Köln ostao nisko, na 16. mjestu.

U pretposljednjem ogledu 21. kola njemačke Bundeslige nogometaši Stuttgarta su na svom stadionu svladali Mainz 3-1. Ključne korake prema trećoj ligaškoj pobjedi u nizu Stuttgart je napravio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je postigao dva gola. Strijelci za 2-0 su bili Mittelstaedt i Leweling.

Konačna potvrda domaće pobjede dogodila se u 73. minuti kada je Undav pogodio za 3-0, dok je počasni gol za goste dao Ajorque u 76. minuti.

Stuttgart je na ljestvici pobjegao dortmundskoj Borussiji te je potvrdio svoje treće mjesto, dok je Mainz i dalje u opasnoj zoni, na pretposljednjem mjestu.

Standings provided by Sofascore