Slavlje Futsal Dinama

Andrej Kramarić javio se iz krcatog Draženova doma; evo kako je vidio show BBB-a

30.05.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Na finalnoj utakmici Futsal Dinama i Olmissuma, u krcatom Draženovom domu u Zagrebu, bio je i hrvatski reprezentativac te nogometaš njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić

U sjajnoj atmosferi pred više od 4500 gledatelja, od kojih je većinu činila navijačka skupina Bad Blue Boys, Andrej Kramarić uživao je u pobjedi 3:1 momčadi Futsal Dinamo koja će ući u povijest jer su po prvi puta postali prvaci Hrvatske (ukupno 3-1 u pobjedama).

Andrej Kramarić - koji je pomogao Hoffenheimu da ostanu u Bundesligi što je i proslavio - na svom Instagram profilu svojim obožavateljima je pokušao dočarati dio atmosfere iz rasprodanog Draženovog doma. Želio je svima pokazazi show BBB-a i savršenu nogometnu atmosferu!

Naravno, pohvalio je atmosferu i navijače i nema sumnje kako je uživao kao rijetko kad. Ipak je ovo povijersni uspjeh, a jedan gol na toj četvrtoj utakmici finalne serije bio je poseban, baš u stilu Andreja Kramarića.

To je gol iz voleja Luke Perića koji možete vidjeti u prologu. Gol kakvog se ne bi posramile niti zvijezde Bundeslige! Pogledajte sve golove u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

Dodajmo još kako su golove za Dinamo zabili Kristijan Postružin, Luka Perić i Tihomir Novak, a jeidni gol za goste postigao je Marko Kuraja u samoj završnici.

Nakon što je sudac označio kraj stotine Dinamovih navijača spustilo se na parket Draženova doma kako bi zajedno proslavili naslov prvaka. Kapetan Futsal Dinama, Ivan Pavlić, visoko je podigao pehar pobjednika i slavlje je počelo. Slike za povijest!

  • +27
Futsal: Dinamo - Olmissum, četvrta utakmica malonogometnog finala PH, 29.5.2023. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Objava Kramarića na Instagramu: