U SREDIŠTU PAŽNJE

Alen Halilović obećao: Neću slaviti ako srušim Barcelonu!

14.05.2017 u 15:59

Bionic
Reading

Uoči dvoboja Las Palmasa i Barcelone Alen Halilović u intervjuu za dnevnik Marcu naglasio je kako je katalonski klub napravio mnogo za razvoj njegove karijere i nema namjeru slaviti pogodak ako ga postigne ove nedjelje...

Podsjetimo, naš 20-godišnji veznjak prešao je iz Dinama u Barcelonu 2014. godine, ali nikad nije dobio pravu priliku na Camp Nouu. Prošle je sezone bio na posudbi u Sportingu za koji je igrao vrlo solidno, da bi ga zatim katalonski klub prodao u HSV u kojem se nije snašao.

Nakon neuspješne avanture u Bundesligi, vratio se Halilović ove zime u Španjolsku te trenutno igra za Las Palmas, u kojem kod trenera Setiena ima solidnu minutažu.

Ove nedjelje njegov mali klub igra upravo protiv Barcelone, u kojoj je započela Alenova inozemna avantura pa nije iznenađenje da ga je najugledniji španjolski dnevnik Marca potražio prije utakmice.

'Bila su to dvije dobre godine u Barceloni. Bio sam vrlo mlad i bilo mi je teško igrati u tako velikoj momčadi. Morao sam otići kako bih dobio minutažu, ali to je normalno. Barcelona je dobro mjesto i klub mi je puno pomogao, a svlačionica mi olakšala život. Bila je to etapa moje karijere zbog koje sam vrlo sretan,' izjavio je Alen Halilović pa najavio nastup protiv bivših kolega:

'Imam veliku želju igrati protiv Barce. Svi mi igrači želimo igrati takve utakmice. Poštujem Barcu i bivše suigrače, ali sad sam u Las Palmasu i učinit ću sve da odigram dobro i da izvučemo nešto iz susreta.'

Alen je obećao da pogodak neće slaviti.

'Neću, jer Barca mi je dala puno u karijeri i imam u njoj prijatelje među igračima koje jako poštujem i divim im se,' priznao je naš talentirani nogometaš.