KRENULO IH JE

Al Nassru dosuđena tri penala. Ronaldo zabio dva, treći je prepustio suigraču...

30.08.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon lošeg ulaska u sezonu i neočekivana dva poraza Al Nassr, predvođen superzvijezdama poput Marcela Brozovića, Sadia Manea i Cristiana Ronalda, polako hvata ritam i slaže pobjednički mozaik

U 4. kolu saudijskog prvenstva protiv Al Shababa Al Nassr je slavio 4-0. Prvi gol zabio je Ronaldo iz penala u 13. minuti utakmice, nakon očiglednog igranja rukom gostujućeg igrača. Šest minuta kasnije poništen mu je gol zbog faula u napadu, da bi u 38. minuti Portugalac opet zabio iz penala. Sam je stvorio gol priliku, sjurio se u šesnaesterac te je gurnut s leđa. U 40. je već bilo 3-0, a strijelac je bio Sadio Mane na Ronaldovu asistenciju. Akciju je započeo raspoloženi Marcelo Brozović.

Još jedan penal je zbog igranja rukom u šesnaestercu igrača AL Shababa dosuđen za Al Nassr, no Ronaldo je u 63. minuti izvođenje prepustio Ghareebu koji nije uspio bio uspješan.

U 80. minuti Al Nassr je postavio konačnih 4-0, a strijelac je bio Al Ghannam. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret, dok je Ronaldo iz igre izašao u 86. minuti.

Golove i promašeni penal pogledajte OVDJE.

S dvije povezane pobjede Al Nassr se popeo na šesto mjesto ljestvice sa šest osvojenih bodova. Vodeća momčad je Ala Ittihad s maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 12-0.

Standings provided by Sofascore