ZADOVOLJstvo IZ RIGE

Unatoč pobjedi, golu i asistenciji, Lovro Majer imao je i zamjerki

18.11.2023 u 20:52

Bionic
Reading

Hrvatska je u Rigi došla do pobjede i tri boda, koji su našu reprezentaciju doveli do drugog mjesta u skupini. Dalićevoj momčadi na ruku je išao i rezultat utakmice Armenije i Walesa, jer taj je dvoboj završio bez pobjednika (1:1)

Hrvatska se ovom pobjedom prilično približila drugom mjestu i direktnom plasmanu u Njemačku. Prije posljednjih utakmica drugoplasirana Hrvatska ima dva boda više od trećeg Walesa i sve dvojbe rješava ako u utorak, 21. listopada, u Zagrebu svlada Armeniju.

Može Hrvatska ostati druga i ako ne svlada Armeniju, ali u tom slučaju ovisi o dvoboju Velšana i Turaka. No, dojam kojim se predstavila u Rigi, ne trebamo sumnjati, što je potvrdio strijelac prvog gola Lovro Majer.

'Odigrali smo dobru utakmicu, makar smo drugo poluvrijeme mogli malo bolje. Malo više točnih dodavanja, stvoriti malo više šanse, ali isto tako nije bilo ni potrebe. U super smo situaciji da to završimo pobjedom na Maksimiru', kazao je Majer i okrenuo se sljedećem protivniku.

'Išli smo na to da što prije damo golove, kad daš gol, sigurno da je utakmica lakša. Svejedno smo morali dati sto posto, jer jedan gol sve može zakomplicirati'.

A što kaže o svom golu i asistenciji?

'Definitivno puno znači, pogotovo kada ekipa pobijedi, kada donese važna tri boda, ali mislim da smo odigrali jednu dobru momčadsku utakmicu. Opet je sve na nama, vjerujem da ćemo pobijediti i proći dalje.

Pred utakmicu iz Erevana su stigle sjajne vijesti, Armenci su otkinuli važne bodove Walesu u borbi za Euro i tako pomogli Vatrenima:

'Nisam uopće pratio utakmicu, čuo sam da je bilo 1:1. Sigurno da nam je to išlo u korist, idemo pobijediti Armeniju, dati sve od sebe', zaključio je.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

  • +38
Latvija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Ansis Ventins/PIXSELL
Standings provided by Sofascore

Više doznajte OVDJE.